• Gratis fragt ved køb over 1.000 kr
  • 30 dages åbent køb
  • Hurtig levering 3 – 5 dage
Mine SiderKontakt oss

Klarna

 

Klarna Checkout.

Nu kan du betale med Klarna, når du handler hos os. Smoooth, ikke sandt?

Vi kan nu tilbyde smoooth betalinger med Klarna til alle vores kunder.
Betal på den måde der passer dig bedst med Klarna. Du bestemmer selv, om du vil betale med det samme, senere eller splitte betalingen op. Det er smoooth, synes vi.

Pay later.

Prøv varerne først, betal senere med Klarna. Næste gang du handler hos os, kan du vælge at betale senere med Klarna. Prøv varerne først, betal senere. Det lyder ret smoooth, ikke sandt? Når du vælger Klarna, får du varerne først og betaler bagefter. Ingen gebyrer eller renter. Du betaler kun for det, du beslutter dig for at beholde. Vælg blot Betal senere i kassen.


Slice it.

Betal i dit eget tempo. Vil du splitte betalingen op? Split den op med Klarna. Det kan være rart selv at bestemme hvor meget du vil betale og hvornår. Med Klarna har du fuld kontrol og fleksibilitet. Dét er smoooth.
 
 

Klarnas betalingsmåder

I samarbejde med Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sverige, tilbyder vi følgende betalingsmåder:

  • Faktura: Kredittid på 14 dage fra den dag, varerne bliver sendt. Her kan du finde vilkårene for faktura.
  • Konto: Klarna Konto er en kassekredit, som gives af Klarna. Den giver låntageren mulighed for at betale sine køb i månedlige afdrag med 1/24 (dog min. 89 kr.) af totalbeløbet eller ifølge de vilkår, der blev godkendt i kassen. For mere information om Klarna Konto inkl. generelle betingelser og standardiserede europæiske forbrugerkreditoplysninger, klik her.
  • Kort (VISA/MasterCard)

Betaling sker altid til Klarna. Du kan finde mere information om Klarna på deres hjemmesideHer kan du finde deres brugervilkår. Anvendelse af disse oplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med den gældende databeskyttelseslovgivning og Klarnas politik til beskyttelse af personlige oplysninger.

Betalingsmetoder

Mobilepay Logo White

Leveringsalternativ

Følg os

Kontakt

post@rockdenim.com0571-20 220

Mon 11-14 (Lunch 12-13)

Tue-Fri 10-15 (Lunch 12-13)

RockDenim