• Gratis fragt ved køb over 1.000 kr
 • 30 dages åbent køb
 • Hurtig levering 3 – 5 dage
Mine SiderKontakt oss

Kontakt oss

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvor lang leveringstid har i?

  Leverancer fra rockdenim.dk sker normalt indenfor et par hverdage (Mandag-Fredag). Vi har en leveringstid på 1-3 dage, som regnes fra vi har modtaget din bestilling (hverdage). Under højsæsonen kan en ekstra dag for levering tilkomme. Hvis din forsendelse ikke er ankommet indenfor 7 dage, efter du har modtaget leverancebekræftelsen, er det vigtigt, at du tager kontakt til os.

 • Hvor meget koster fragten?

  Indenfor Sverige har vi fri fragt, hvis du handler fra 1.000 kr. og op. Handler du for under 1.000 kr., tilkommer der fragt på 59 kr.

 • Hvilket fragtfirma benytter vi os af?

  Postnord MYPACK. Vores pakker leveres til dit nærmeste postnord udleveringssted. Når pakken er ankommet til dit udleveringssted, sendes en SMS notifikation eller alternativt en notifikation via brev fra Postnord. Hvis pakken ikke hentes ud indenfor nogle dage, vil en påmindelse blive sendt ud via brev. Pakket ligger hos udleveringsstedet i ca. 14 dage, hvorefter pakken sendes tilbage til os. Vi forbeholder os retten til at opkræve eventuelle omkostninger for det.

 • Hvordan returnerer jeg en vare til jer?

  Du benytter dig af returlablen, som medfølger leverancen. På pakkesedlen udfylder du, at du ønsker en retur, samt lidt info om anledningen til, du ønsker at foretage en retur. Vi sætter stor pris på at få at vide hvordan varene opleves, da vi altid arbejder på at blive bedre. Vedlæg pakkesedlen i pakken og indlevér pakken til dit nærmeste Postnord udleveringssted.

 • Kan jeg bytte/returnere undertøy?

  Nej, vi tager ikke imod undertøj, hvis forpakningen er brudt og undertøjet er blevet brugt.

 • Jeg kan ikke finde retursedlen - Hva gør jeg?

  Hvis du ikke længere har retursedlen, vil vi bede dig om at kontakte vores kundeservice herunder. Vores kundeservice sender dig en ny returseddel via e-mail.

 • Min vare er i restordre, kan jeg få mine penge tilbage? 

  Hvis du har været så uheldig, at din vare er i restordre, får du selvfølgelig dine penge tilbage. Din tilbagebetaling sker så snart, vi har noteret, at din ordre er i restordre. Indenfor 1-5 hverdage vil du kunne se pengene på dit kort. Har du valgt at betale med faktura, vil du faktura hos Klarna blive korrigeret, og en ny faktura vil blive sendt til din mailadresse.

 • Jeg har betalt med kort og har sendt en vare i retur. Hvor langt tid tager det . inden jeg får pengene tilbage?

  Vi samarbejder med Klarna AB. De varetager alt vores fakturering og betaling, og kan endda hjælpe dig med dine eventuelle spørgsmål ang. din faktura. Har du betalt direkte, vil Klarna udbetale dig summen til den samme konto, som du brugte, da du handlede hos os. Det kan tage op til 5 bankdage, afhængig af din bank. Tilbagebetalingen sker når din retur er os i hænde..

 • Klarnas betalingsmåder

  I samarbejde med Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sverige, tilbyder vi følgende betalingsmåder:

  • Faktura: Kredittid på 14 dage fra den dag, varerne bliver sendt. Her kan du finde vilkårene for faktura.
  • Konto: Klarna Konto er en kassekredit, som gives af Klarna. Den giver låntageren mulighed for at betale sine køb i månedlige afdrag med 1/24 (dog min. 89 kr.) af totalbeløbet eller ifølge de vilkår, der blev godkendt i kassen. For mere information om Klarna Konto inkl. generelle betingelser og standardiserede europæiske forbrugerkreditoplysninger, klik her.


RockDenim AB

Org.nr.: 556903-9810

E-post:

post@rockdenim.com

Telefon: +46 0571-20 220 

Faktura spørgsmål: +45 69 91 88 81

I når os:
Man 11-14 (Lukket 12-13) 
Tirs-Fre 10-15 (Lukket 12-13) 
       

Kontakt os via kontaktformularen herunder

Betalingsmetoder

Leveringsalternativ

Følg os

Kontakt

post@rockdenim.com0571-20 220

Mon 11-14 (Lunch 12-13)

Tue-Fri 10-15 (Lunch 12-13)

RockDenim