• Gratis fragt ved køb over 1.000 kr
  • 30 dages åbent køb
  • Hurtig levering 3 – 5 dage
Mine SiderKontakt oss

Om Rockdenim

Om os

Den 23 år gamle økonomistuderende og eneste ansatte i RockDenim cykler på asfaltvejen fra Solfallskroken mod Ås postkontor, en sur februardag i 2008, med snevejr i ansigtet. To blå IKEA-poser balancerer på den slingrende brugte cykels styr. De er sprængfylde af bluser, skjorter, jakker og jeans som skal ud til nogle af RockDenim.no's første forventningsfulde kunder. Men det er spejlglat, og pludselig forsvinder hjulene hunder under, og han brager i en snedrive med ansigtet nedad. Langsomt ruller de 23-årige over på ryggen og sukker for sig selv. Gennemglødt og forslået og med pakkerne strøet ud over vejkanten.

Meget har forandret sig igennem årene der er gået siden RockDenim kun bestod af én person, der drev netbutik fra studenterhyblen på 12 m2. I dag har vi 500 m2 lager og kontor i Oslo og med eget lager i Åmotfors i Sverige. I slutningen af 2017 lancerede RockDenim til finske og danske kunder. I begyndelsen af 2018 har vi lanceret en webbutik - MindyMax.no - kun rettet mod kvinder!

Men der er ting, der aldrig forandrer sig. RockRenim blev født ud fra en enkel ambition om at give vores kunder, det de ikke finder andre steder i Norge - cool tøj med attitude, for alle som tør være sig selv og skille sig ud fra mængden. Altid med øje for kunden og fokus på kundeservice og -tilfredshed. Det skal vi fortsætte med.

Vi kunne være blevet liggende i den grøft i 2009. Og siden dengang har der væet mange situationer, hvor det har været lettere at blive liggende og give efter for modstanden. Men for os var det aldrig et alternativ. Vi er nemlig også optagede af at skille os ud, og at turde være anderledes. Og ja; når du bryder med det normale, det trygge og det der sømmer sig, så risikerer du også at få nogle på hovedet og at komme i problemer en gang i mellem. men når du rejser dig fra den grøft, børster sneen af dig og bevæger dig målrettet videre, så er du et skridt tættere på målet: At leve op til dit petentiale, og alt det du KAN være.

Betalingsmetoder

Mobilepay Logo White

Leveringsalternativ

Følg os

Kontakt

post@rockdenim.com0571-20 220

Mon 11-14 (Lunch 12-13)

Tue-Fri 10-15 (Lunch 12-13)

RockDenim