• Gratis fragt ved køb over 1.000 kr
  • 30 dages åbent køb
  • Hurtig levering 3 – 5 dage
Mine SiderKontakt oss


LIMITED INTRO OFFER

RD Legacy-samlingen fortæller en historie, der handler om mere end bare tøj. Den peger på en arv fra en anden tid, hvor kvalitet og stil var uadskillelige. Vinterjakkerne i Legacy-samlingen forener tidløst design med topkvalitet og giver et nik til fortidens storhed i hvert stykke tøj.Jakke i ægte læder med et retro-look. Den er designet med et varmt teddy-for og spænder ved kraven samt ved linningen forneden. Jakken lukkes ved hjælp af en lynlås, og hertil kommer justérbare afslutninger for enderne af ærmerne og flere lommer. Den er perfekt til dig der ønsker en unik jakke i en god kvalitet!
Gør din vinterstil unik med ægte robuste læderjakker, der ikke kun holder dig varm, men også er slidstærke og kan klare en vinternat. Tidsløst, stilfuldt design kombineret med høj kvalitet er en del af opskriften. Bliv en del af historien, hvor kvalitet møder arv, og din unikke stil bliver en del af fortællingen.

ENESTÅENDE VINTERJAKKER

Tidløst design, stilfulde detaljer, ægte læder og højeste kvalitet er opskriften på produkter fra denne kollektion. Bliv en del af historien, hvor kvalitet møder arv, og din unikke stil bliver en del af historien.Betalingsmetoder

Mobilepay Logo White

Leveringsalternativ

Følg os

Kontakt

post@rockdenim.com0571-20 220

Mon 11-14 (Lunch 12-13)

Tue-Fri 10-15 (Lunch 12-13)

RockDenim