Handelsbetingelser


INTEGRITETSPOLICY FOR ROCKDENIM AB

Det er vigtigt for os på RockDenim, at du føler dig tryg med hvordan vi håndterer dine personoplysninger. Vi er derfor meget grundige med, at sørge for at dine data behandles på en sikker måde, som følger både loven og vores egne rutiner.

I denne policy beskriver vi hvilke personoplysninger RockDenim indsamler om dig, hvordan vi håndterer disse personoplysninger og hvor længe de gemmes. Læs også mere om dine rettigheder, og hvor du kan vende dig til i tilfælde af spørgsmål eller hvis du har synspunkter.

HVAD BRUGER VI DINE PERSONOPLYSNINGER TIL?

Vi indsamler personoplysninger som dit navn, adresse og telefonnummer for at kunne håndtere alle dine ordrer hos os. Når din ordre er behandlet, spares din ordreinformation i 12 måneder. Dette er for, at vi skal kunne hjælpe dig ved returnering, reklamationer og øvrige kundeservice relaterede ærinder. Foretager du en bestilling indenfor det tidsrum, så gælder datoen fra din seneste ordre. For at dine pakker skal kunne nå frem til dig, så sender vi en del af dine personoplysninger videre til tredjepart – i vores fald Unifaun, Postnord og Klarna.

I de tilfælde hvor du har foretaget et aktivt valg, og har givet os samtykke til, at vi kan bruge dine personoplysninger til markedsføring, så informeres du altid om dette, når du gør et aktivt valg.

Hvis du ønsker, at dine personoplysninger skal anonymiseres, kan du sende en mail til os på post@rockdenim.com og så skal vi sørge for, at dine personoplysninger bliver renset fra vores system.

HVORDAN INDSAMLES DINE PERSONOPLYSNINGER?

Vi får kun adgang til dine personoplysninger, når du er kunde eller har valgt at skabe et konto hos os. Som kunde samles dine personoplysninger kun ind, når du har fuldendt et køb hos RockDenim.
Du har 30 dages fortrydelsesret. Det vil sige, at hvis du fortryder dit køb indenfor 30 dage fra den dato, du har lagt din ordre, så anonymiseres også dine personoplysninger, som vi har indsamlet gennem dit fortrudte køb hos os.

PERSONOPLYSNINGER SOM GIVES VIDERE TIL TREDJEPART

Når du har fuldendt en ordre hos os, sender vi dine personoplysninger til tredjepart. Disse personoplysninger udleveres kun fra vores side for at kunne håndtere din betaling og leveringen. Når det gælder betalingen sendes dine personoplysninger videre til Klarna. Dette sker når du vælge at betale med faktura, delbetaling eller direkte bankoverførsel gennem deres checkout-modul.

For at din ordre skal nå sit mål, sender vi også dine personoplysninger som navn, adresse og telefonnummer til Unifaun og Postnord, som håndterer pakken, vi sender afsted.

For at kunne tilbyde dig de forskellige Klarna betalingsmåder er vi nødt til at videregive dine person- og kontaktoplysninger samt oplysninger om din bestilling til Klarna. Vi vil opfordre dig til at læse vores politik for beskyttelse af persondata for mere information om, hvordan vi indsamler og behandler dine persondata.

Anvendelse af disse oplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med den gældende databeskyttelseslovgivning og Klarnas politik til beskyttelse af personlige oplysninger.

HVOR LÆNGE GEMMES DINE PERSONOPLYSNINGER?

RockDenim stræber efter, at aldrig gemme dine personoplysninger længere end hvad som er nødvendigt i forhold til at løse opgaven. De personoplysninger vi indsamler behandles og deles op til forskelligt brug, og derfor spares de under varierende tid.

Dine kundeoplysninger hos os gemmes under en 12 måneders periode, så længe du er aktiv kunde hos RockDenim. For at kunne kategories som en aktiv kunde, skal du have foretaget en ordrer indenfor en tidsperiode på 12 måneder eller have logget ind på din kundekonto hos os. Dette gemmes så du skal kunne tage del af personlige rabatter, som er koblede til dig som kunde. Det vil sige, hvis du har en status som guldkunde, sølvkunde og så videre. Dette gør det også muligt for dig, som er aktiv kunde, hurtigere at kunne få hjælp angående tidligere køb eller andre kundetjeneste relaterede spørgsmål.
Har du ikke været logget ind på din konto eller foretaget et køb indenfor perioden på 12 måneder, så anonymiseres dine personoplysninger automatisk hos os.

Kundeoplysninger som findes på din ordre, gemmes også i 12 måneder efter dit seneste køb er gennemført. Dette gøres, så du skal kunne få hjælpe med returneringer, reklamationer og andre kundeservice relaterede spørgsmål på den bedste måde.

En del af dine oplysninger gemmes i vores forretningssystem i bogføringsøjemed. Disse oplysninger gemmes i 5 år efter, at du har fuldendt dit køb. Dette sker i overensstemmelse med bogføringsloven og kun økonomiansvarlige har adgang til denne information. Dette er et retslig forpligtelse som alle svenske og danske virksomheder skal overholde.

BRUGER VI DINE PERSONOPLYSNINGER I MARKEDSFØRINGSØJEMED?

RockDenim bruger kun personoplysninger i markedsføringsøjemed, hvis du aktivt har givet os samtykke til det.

- Markedsføring via E-mail. Har du valgt at abonnere på vores nyhedsbrev, så gemmes dit navn og din e-mailadresse til brug for dette. Ingen andre personoplysninger gemmes med dette formål for øje.

- Markedsføring via sociale medier. Har du aktivt givet os samtykke til at annoncere målrettet mod dig i de sociale medier, så benytter vi os af din e-mailadresse, din folkeregisteradresse, telefonnummer og dit navn for at kunne matche dine persooplysninger med oplysningerne som findes registrerede på den platform, som du bruger til at gå på de sociale medier (fx Facebook og Instagram).

- Retargeting reklame på nettet og de sociale medier. Her benytter vi os ikke af personoplysninger. Dette er kun muligt, hvis du har accepteret at få gemt cookies fra vores hjemmeside. Cookies gemmes også for at kunne ”huske” hvilke varer, du lægger i kundevognen, for at spare information om produkter, du senest har kigget på og gemme information, hvor du har foretaget et aktivt valg. Dette kan fx være gennem at abonnere på vores nyhedsbrev via vores registreringsformular. Du kan enkelt vælge at slette det gemte cookies fra vores hjemmeside ved at gå gennem indstillinger i din browser.


DINE RETTIGHEDER

Du har ret til at vide, hvad vi bruger dine personoplysninger til. Som et eksempel, hvornår og hvordan dine personoplysninger behandles og hvorfor vi behandler dem. Du har desuden, i visse tilfælde, at få dine personoplysninger udskrevet eller få dem flyttet, rettet i eller slettet.

Hvis du har spørgsmål gældende dine rettigheder, beder vi dig om at kontakte vores kundeservice på telefonnummer 0046 (0)571 - 20 220 eller ved at sende en mail til os.

RET TIL AT FÅ OPLYST HVILKE PERSONOPLYSNINGER VI BEHANDLER

Du har ret til, at omkostningsfrit få information om hvilke af dine personoplysninger vi behandler, en såkaldt registerudskrift. En anmodning skal ske skriftligt, og skal være underskrevet af dig. Du må gerne specificere de kategorier af personoplysninger, som du vil have adgang til. Vi udleverer kun sådanne personoplysninger, som vi med sikkerhed ved, tilhører dig. Du sender din anmodning til adressen herunder. Mærk kuverten med ”Registerudskrift”.

RockDenim AB
Normavägen 2
Åtmotfors 670 40
Sverige

COOKIES

Ifølge loven om elektronisk kommunikation, som trådte i kraft den 25. juli 2003, skal alle som besøger en hjemmeside oplyses om at cookies anvendes. Når du besøger denne hjemmeside gemmes cookies på din computer. Disse cookies er såkaldte sessionscookies, og bruges for at holde styr på din indlogning (hvis du er logget ind) og din indkøbskurv, når du handler. Sessionscookies gemmes ikke i længere tid på din cookies, men forsvinder, når du lukker din browser.

Hvis du ikke accepterer denne brug af cookies, kan du indstilling din browser til, at den automatisk afviser cookies eller så den oplyser dig om, at en hjemmeside benytter sig af cookies. Hvis du lukker af for cookies, vil du ikke kunne handle, eftersom indkøbskurven og indlogningen kræver cookies, for at kunne fungere. Du kan derimod kigge rundt i butikken uden at have cookies aktiveret.